Μπροστινός Προφυλακτήρας Για Bmw 3 E90 05-08 M-Tech Look

Code: 0024931

225,00 

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Recently updated on 2 Δεκεμβρίου, 2023 at 03:14 μμ

Μπροστινός Προφυλακτήρας Για Bmw 3 E90 05-08 M-Tech Look
Η παλιά εμφάνιση του Bmw σας μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε Μ-Tech Look. Ο προφυλακτήρας που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας και ελαστικό πλαστικό. Κάθε στοιχείο της συσκευασίας υποβάλλεται σε προσεκτική επεξεργασία πριν από την αποστολή για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, επιτυγχάνοντας έτσι το τέλειο αποτέλεσμα με 100% εφαρμογή.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας Μ-Tech Look είναι προσεκτικά σχεδιασμένος για να ταιριάζει απόλυτα χωρίς προσαρμογές. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση. Κάθε αντικείμενο συσκευάζεται προσεκτικά με προστατευτική μεμβράνη για καλή προστασία κατά την αποστολή.
Ο προφυλακτήρας είναι Χωρίς τρύπες για PDC αλλά με βάσεις για αισθητήρες παρκαρίσματος για να ταιριάζει παντού , (αν έχει το αυτοκίνητο αισθητήρες απλά γίνονται οι τρύπες)

Περιλαμβάνει: κεντρικό πλέγμα (σίτα), πλαινά καπάκια προβολέων , καπάκι ρυμούλκησης. Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη χωρίς τροποποιήσεις.

Όλα τα ανταλλακτικά είναι after market τέλειας ποιότητας εφάμιλλης των γνησίων, με εύκολη εγκατάσταση χωρίς τροποποιήσεις.

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ερώτησή σας.

Λεπτομέρειες Προϊόντος
Parking Sensor Χωρίς Τρύπες/ Χωρίς Βάσεις Αισθητήρων
Εγγύηση: Ποιότητας Και Εφαρμογής
Θέση: Εμπρός
Περιλαμβάνει: Βίδες Στερέωσης
Περιλαμβάνει: Εμπρός Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Κεντρική Σίτα Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Κλιψάκια Τοποθέτησης
Περιλαμβάνει: Πλαινές Σίτες Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Τάπα Γάντζου Ρυμούλκησης
Πλήθος Τεμαχίων: 5 Τεμαχια
Υλικό: Πλαστικό
Χρώμα: Άβαφο
Επιπλέον Λεπτομέρειες: Pre-Facelift models 05-08

Μοντέλο
Μάρκα: Bmw Μοντέλο: 3 Series Χρονολογία: 3 Series (E90/E91) 05-11