Dark Light

Προβολέας Εργασίας Osram Reversing VX120R-WD 14 Led 12 / 24 Volt 15W LEDDL108-WD

Availability:

Εξαντλημένο


57,50 

Εξαντλημένο

Compare

Προβολέας Εργασίας Osram Reversing VX120R-WD 14 Led 12 / 24 Volt 15W LEDDL108-WD

Δώστε φως στην ζωή σας με τα φώτα οδήγησης και εργασίας OSRAM LED
Πρόβλημα φωτισμού σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους, δασικά μονοπάτια off-road και on-road διαδρομές?- αυτό μπορεί να λυθεί με τα φώτα πορείας-οπισθοπορείας OSRAM LEDriving Reversing VX120R-WD.

Με τα 14 ισχυρά LED υψηλής απόδοσης, το LED έχει εμβέλεια έως 36 μέτρα και προσφέρει έτσι στον οδηγό εντυπωσιακή προοπτική όραση στο δρόμο και εκτός δρόμου. Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό και μειωμένη ορατότητα λόγω εξωτερικών περιβαλλοντικών επιδράσεων, το OSRAM LEDriving Reversing VX120R-WD πορείας & οπισθοπορείας με έως και 6.000 Kelvin μπορεί να παρέχει συνθήκες παρόμοιες με αυτές της ημέρας.

Με φωτεινότητα έως και 1100 lumens με υψηλότερη οπτική απόδοση και ομοιογενή κατανομή φωτός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπετε καλύτερα αλλά και να σας βλέπουν καλύτερα άλλοι χρήστες του οδικού δικτύου, και κατά συνέπεια επίσης αυξημένη ασφάλεια στο δρόμο και εκτός δρόμου.
Είτε εντός δρόμου είτε εκτός δρόμου – το OSRAM LEDriving Reversing VX120R-WD εντυπωσιάζει με την ισχυρή απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Ευπροσάρμοστο, αψηφά πολλές περιβαλλοντικές επιδράσεις και, χάρη σε υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το θερμοπλαστικό περίβλημα και το σταθερό πολυκαρμπονικό φακό, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και ταυτόχρονα ανθεκτικό.

Το φως οπισθοπορείας LEDdriving VX120R-WD έχει δοκιμαστεί και επικυρωθεί με την IP-Protection Class IP69K στο εργαστήριο προσομοίωσης περιβαλλοντικής πιστοποίησης DIN για ακραίες εξωτερικές επιδράσεις σχετικά με το νερό, τη σκόνη, τις κρούσεις, τη θερμότητα, το κρύο και τη μόνιμη δόνηση.

Ο ενσωματωμένος driver και το σύστημα θερμικής διαχείρισης ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του φωτισμού οπισθοπορείας LED και έτσι μπορούν να αποτρέψουν την υπερθέρμανση.

Η προστασία πολικότητας αναστέλλει τη λάθος πολικότητα της τροφοδοσίας τάσης και έτσι μπορεί να αποτρέψει πιθανές ζημιές απενεργοποιώντας αυτόματα τα LED.

Εντός δρόμου και εκτός δρόμου, το OSRAM LEDriving Reversing VX120R-WD είναι μια αποτελεσματική προσθήκη στο όχημά σας. Δεν απαιτείται εγγραφή ή καταχώριση στα έγγραφα του οχήματος για αυτά τα φώτα οπισθοπορείας με πιστοποίηση ECE.

Το φως οπισθοπορείας LED μπορεί να συνδεθεί σε αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα, αγροτικά μηχανήματα, επαγγελματικά οχήματα, κατασκευαστικά οχήματα, τροχόσπιτα, οχήματα εκτός δρόμου.
Τα φώτα οπισθοπορείας OSRAM LEDriving Reversing VX120R-WD είναι ευέλικτα εφαρμόσιμα και ευέλικτα στη χρήση.

Λεπτομέρειες Προϊόντος
Volt: 12 Volt
Volt: 24 Volt
Watt: 15 Watt
Θερμοκρασία Χρώματος: 2700 Kelvin
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Τεχνολογία Λαμπτήρα: Led
Φωτεινότητα: 1100 Lumen

Μοντέλο
Μάρκα: Universal Μοντέλο: Universal Χρονολογία: Universal

Κωδικός προϊόντος: 0023046 Κατηγορία:
0